Svijet make up-a dolazi u Istru: Naučite trikove poznatih vizažista

Nedavno je najavljeno da u Istru stižu neki od najboljih vizažista u regiji.

U goste stižu Dino Baksa i Lucija Gagro, majstori svog zanata koji će vas kroz četiri radionice naučiti trikovima iz svijeta make upa.

Odlična je ovo prilika da svi zaljubljenici u šminkanje, početnici i profesionalci, unaprijede svoja znanja iz ovog područja.

Top Artist Make Up Vikend održati će se 22. i 23. travnja 2023. u hotelu Park Plaza Belvedere Medulin.

Program edukacije

Kroz dva dana radionica polaznici će steći puno novih znanja ili usavršiti postojeće uz novu inspiraciju. Naši su vizažisti za vas pripremili teme poput nude make upa, bridal stylea, smokey eyes

Zasigurno ćete imati što naučiti, a prvih osam polaznika koji se prijave dobiti će i vrijedne poklone sponzora Shiseido, La Piel i Naj Oleari.

Svi polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju.

O predavačima

Dino Baksa i Lucija Gagro jedni su od najpoznatijih vizažista u regiji.

Bivši baletan Dino Baksa, u 37. godini odlučio je spremiti svoje baletne papučice i odmah je znao čega će se prihvatiti. U Kölnu u Njemačkoj završio je Akademiju šminke i maske jer je od najranije dobi bio primoran sebe spremati za scenu, tako je zavolio i šminkanje.

Surađuje sa brojnim kazalištima pripremajući glumce i plesače za njihov izlazak na pozornicu te oduševljava klijentelu u renomiranom zagrebačkom salonu ljepote Vikler i ruž.

Radovi Dina Bakse (fotografije: Stephan Lupino (desno) i Željko Koprolčec (lijevo))

Lucija Gagro se šminkanjem profesionalno bavi već 8 godina, tj. od 2015. godine. Pohađala je brojne međunarodne tečajeve i usavršavanja.

U posljednjih 8 godina našminkala je brojna lica za sve moguće prigode, a najzvučnija imena koje je dotakao njezin kist su svakako regionalne zvijezde Milica Pavlović i Seka Aleksić.

Rad Lucije Gagro

Način prijave

Svi zainteresirani mogu se prijaviti ispunjavanjem kratkog obrasca na linku. Radionice će se održati prema sljedećem rasporedu:

22.04.2023. (subota) – od 10:00 – 13:00 sati, te od 15:00 – 18:00 sati

23.04.2023. (nedjelja) – od 10:00 – 13:00 sati, te od 15:00 – 19:00 sati

Cijena i način plaćanja

Cijena za oba dana iznosi 330 eura (moguće platiti u dvije rate) za prijave do 18.04.2023.

Više informacija

Za dodatne informacije i pitanja slobodno se javite na mail info@quieora.hr ili na 098 656 147.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment