Smještaj radnika u Puli: najveća ponuda apartmana, soba i hotelskih kapaciteta

Polako postaje standard da sve veći broj tvrtki u Istri i Hrvatskoj ima strane radnike. U počecima se to odnosilo najviše na određena zanimanja, ali danas se potreba javlja u sve većem dijelu domaće ekonomije.

Do nekoliko godina unazad radnici su pretežito bili s područja bivše Jugoslavije, dok su danas česti radnici iz Filipina, Nepala, Ukrajine, Turske, Indije…

S druge strane, dok snažno raste potreba za smještajem radnika, naš turistički sektor se sramežljivo prilagođava ovom trendu. Naime, iako su mnoge agencije i apartmani uvele u svoju ponudu smještaj za radnike, malo tko se specijalizirao i ponudio uslugu koja uistinu zadovoljava potrebe smještaja radnika.

Nekoliko godina unazad, ovom problemu je doskočila Amfiteatar grupacija, a u tekstu pročitajte o njihovim smještajnim kapacitetima, odnosno kompletnoj usluzi za radnike.

Smještajni kapaciteti

Ova grupacija raspolaže s preko 50 smještajnih jedinica diljem cijele Istre. Najviše su zastupljeni apartmani, s bogatom ponudom u odnosu na sobe (jednosobni, dvosobni, trosobni), kvadrature (od 30 do 120 m2) i dodatni sadržaj (terasa, lift, podno grijanje, masažne fotelje, mini teretana…).

Cijene smještaja

U portfelju imaju jednostavan i luksuzni smještaj, s tim da prevladava smještaj srednje kvalitete. S obzirom na veliki portfelj u prosjeku nude 10% niže cijene u odnosu na tržište.

Loyalty popust za tvrtke za smještaj radnika iznosi 10%, a za dugoročan najam smještaja (min. 30 dana) kreće se od 20 do 40%.

Dodatna usluga

S obzirom da je grupa specijalizirana za smještaj radnika nudi i dodatne usluge. One se najviše odnose na čišćenje, zamjenu posteljine, pranje rublja, pripremu obroka (doručak, ručak, večera) i uslugu prijevoza. S obzirom na iskustvo i velike resurse grupacije nude i usluge na zahtjev, pa svaki poslodavac i poduzetnik može iskazati svoje potrebe.

Zašto Amfiteatar grupa

  • najveća ponuda smještaja (apartmani, sobe, hoteli, hosteli) za radnike u Istri
  • odličan omjer cijene i kvalitete (zbog komparativnih prednosti u pravilu nude oko 10% nižu cijenu od tržišne)
  • dodatne usluge (recepcija, doručak, čišćenje, zamjena posteljine…)
  • različit cjenovni rang smještaja (od malih soba do ogromnih apartmana s balkonima, više kupaonica, podnim grijanjem i sl.)
  • usluge na zahtjev

Kontakt

Za sve informacije o smještaju i kompletnoj usluzi javite se na 091 580 2051.

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment